De blog
LeT ME SHoW YoU
        ALL My AdVENTuRES

BLOGPOSTS

Mijn bruiloften

Trouwen op Ameland – Strand bruiloft

Welkom bij de bruiloft van B&D. Dit bruidspaar ging trouwen op Ameland. Een echte strand bruiloft. Dit was niet zomaar een bruiloft , maar een waar avontuur. Met de boot naar het eiland, een schattig huis, en Beachclub The Sunset als locatie van alle festiviteiten. Deze unieke bruiloft staat nu in mijn top 5, en ik ben zo enthousiast om jullie er alles over te vertellen!

Trouwen op Ameland: een buitenland bruiloft in eigenland

De dag begon met mijn overtocht naar Ameland per boot. De geur van de zee en een sterke wind waaiden mij om het hoofd! Heerlijk!.  Aan de wal ontmoette ik B&D in hun vakantiehuisje op Ameland, waar de voorbereidingen al in volle gang waren. B zat nog in de kappersstoel, terwijl D alvast zijn trouwpak aantrok.

Terwijl B&D bezig waren met hun voorbereidingen, ging ik snel inchecken in het hotel. Waarom? Omdat ik deze bruiloft tot het einde kwam fotograferen, kon ik niet de laatste boot naar huis pakken. Dus gelijk verplicht om net als de gasten op het eiland te blijven slapen. Super gezellig natuurlijk!

Beachclub The Sunset: een feest in het zand

Met een trouwbus vol gezelligheid begaven we ons naar Beachclub The Sunset, waar alles plaatsvond – ceremonie, borrel, diner, en feest. En het beste deel? Alles was op het strand! Dus ja, je raadt het al, in een zomerjurkje en op blote voeten werken. Kan elke dag niet zo zijn? Ik was helemaal gelukkig!

Strandceremonie en Duinspelen: Lekker pootje baden 

De bruid kwam met haar dochter aanlopen vanuit de duinen voor de ceremonie, een ontroerend moment. De ceremonie was niet alleen prachtig, maar ging naadloos over in de borrel. Terwijl de kinderen in de duinen en de zee speelden, gingen zelfs de volwassenen na een kleine aarzeling  het water in. Ja, zelfs het bruidspaar dook de zee in! Het resultaat? Adembenemende trouwfoto’s die je nergens anders vindt.

BBQ, Kampvuur en Een Knallend Feest: De Perfecte Afsluiting

De dag eindigde met een overheerlijk BBQ-buffet, marshmallows bij een kampvuur, en een knalfeest. Uitgeput maar voldaan eindigde ik op mijn hotelkamer en stapte de volgende ochtend op de boot naar huis. Deze ameland bruiloft met een ongelofelijk relaxte sfeer, die nu zeker in mijn top 5 staat!

Dank je wel, B&D, voor deze onvergetelijke dag vol Amelandse magie. Tot het volgende bruiloftsavontuur!!

Ga jij nu ook trouwen op Ameland? En wil je net zulke fantastische foto’s? Neem dan contact op om te kijken of ik ook jullie bruiloft kan komen fotograferen!

Trouwen jullie liever in een gaaf kasteel? Bekijk dan mijn bruiloft in Kasteel Wijenburg

Wil je meer van mijn trouwavonturen zien? Bekijk mijn portfolio en ontdek hoe ik jouw liefdesverhaal kan vastleggen op beeld. Neem contact op voor meer informatie over mijn beschikbaarheid als jouw trouwfotograaf!

Mijn bruiloften

TROUWEN IN DEVENTER MET LOKALE LEVERANCIERS!

Samen met de fantastische Corine van Corine Giessen Weddings heb ik afgelopen juli iets fantastisch gecreëerd: Trouwen in Deventer – De styled wedding shoot! . En weet je wat het mooiste is? We hebben samengewerkt met de meest geweldige lokale leveranciers uit Deventer en omstreken om dit te realiseren. Benieuwd naar het eindresultaat? Scroll dan snel verder en ontdek alle ongelofelijke toffe leveranciers!

Onze Lokale Liefdesconnecties: Trouwen in Deventer

Waarom ver weg gaan zoeken als je in Deventer ook alles al kan vinden? Dat was ons motto! De prachtige stad aan de IJssel bood het perfecte decor voor onze styled shoot, helaas bracht het weer en een code oranje wat roet in het eten. Maar gelukkig mochten wij voor de regen schuilen in de kas van buitenpost Deventer! Geen skyline van Deventer als achtergrond maar een prachtige groene kas!

De Sterren van de Show: Lokale leveranciers uit Deventer en Omstreken

Onze styled shoot zou niet compleet zijn zonder de geweldige bijdragen van lokale helden. Van adembenemende bloemstukken tot de meest toffe jurken, elk detail was het werk van getalenteerde ondernemers die hun passie voor bruiloften deelden.

Wil je een bruiloft die er ook zo top uitziet? Bekijk dan snel deze fantastische lokale trouw leveranciers:

Concept & organisatie: Corine Giezen Weddings & Ik (Made By Char fotografie )
Styling: Vintage Concepts
Bloemen: Naturel Things
Trouwjurk: 2impressU
Trouwpak: Jac Hensen
MUAH: Partylooxx
Taart & sweet table: Zoete Geit
Fotograaf: Made By Char
Videograaf: ToStudio
Ringen: Lennart Sieraadontwerp
Vervoer: Bruiloftfiets
BABS: Echt Ermy

Dus, ben je klaar voor wat magie? Klik op de links, ontdek hun prachtige werk, en laat je inspireren voor jouw eigen droombruiloft in Deventer. 🌟✨
Laat me gerust weten wat je ervan vindt, en als je meer wilt zien, blijf dan op de hoogte voor nog meer bruiloftsverhalen en inspiratie. Love is in the air!

Mijn bruiloften

Trouwen in Kasteel Wijenburg, Echteld

Een geweldige locatie voor een intieme bruiloft met zo’n 50 gasten. Het kasteel geeft al je gasten voor elke moment een toffe nieuwe locatie in het kasteel wat is fotograaf echt fantastisch is. Dat is trouwen in Kasteel Wijenburg!

De Oude Bibliotheek: Een Instagramwaardige locatie

De bruid die samen met haar moeder en zus, midden in de oude bibliotheek aankleed.Heb je de boekenkasten op de vide gezien? En de kroonluchters? En met prachtig lichtinval, was het net een scene recht uit een film. Het gaat mijn fotografen hart echt sneller kloppen.

Fotoshoot rondom het kasteel en in de oude bibliotheek

Na het aankleden en de firstlook ben ik met het bruidspaar een rondje om het kasteel gaan lopen. Hier hebben we allemaal gave trouwfoto’s gemaakt. We zijn geëindigd in de oude bibliotheek, waar ondertussen alles van het aankleden was opgeruimd. Hoe gaaf zijn de trouwfoto’s in de bibliotheek! Als trouwfotograaf was ik hier echt helemaal in mijn element!

Borrel en diner met je je familie en vrienden in Kasteel Wijenburg!

De bruiloft zelf was allesbehalve standaard. Een toffe taart met zelf ontworpen topper, een zwaard om taart te snijden en een gave wijnproeferij in de wijnkelder! Ongeveer 50 van de belangrijkste mensen waren er de hele dag. Kasteel Wijenburg gaf niet alleen een berg romantiek, maar ook een tof gevoel van warme gastvrijheid. Van de “I do’s” tot het feest, het kasteel was gevuld met liefde, en we voelden het allemaal.

Conclusie: Winterse Trouwen in Kasteel Wijenburg

Dus daar heb je het – een winterbruiloft die alles had: een romantische oude bibliotheek, een prachtige fotoshoot, en een diner in een kasteel dat de liefde gewoon ademde. Ik hoop als fotograaf nog vaak terug te mogen komen op dit geweldige kasteel!Bekijk hier Kasteel Wijenburg! 

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie opzoek naar een super leuke fotograaf? Bekijk mijn portfolio en ontdek hoe ik jouw liefdesverhaal kan vastleggen op beeld. Neem contact op voor meer informatie over mijn beschikbaarheid als jouw trouwfotograaf!

Bedankt dat je deze blog helemaal hebt bekeken! Ik hoor graag wat jullie er van vinden. Voor vragen of opmerkingen mag je mij altijd een bericht sturen via het contact formulier!

Charlotte

Over Charlotte

Het is ondertussen alweer 13 jaar geleden dat ik mijn eerste spiegelreflexcamera heb gekocht.
Met een beetje geleend geld van mijn ouders. Vanaf moment 1 was ik verkocht aan fotografie en wist ik wat ik later wilde worden. Het heeft wat extra uitstapjes naar de Nederlandse Filmacademie en de opleiding fysiotherapie gekost. Maar toch terug gekomen bij mijn grote grote liefde voor fotografie! En nu ben ik gewoon fulltime trouwfotograaf. Hoe gaaf is dat!

Mijn naam is Charlotte en ik ben fotograaf. Maar dat heb je waarschijnlijk al door als je op deze website kijkt. Mijn passie ligt bij het fotograferen van bruiloften. Ik vind het echt geweldig om zo een mooie dag voor mensen te kunnen vastleggen.

Naast fotografie ben ik enorm fan van triathlon, Skiën, Formula 1, en naar de sauna gaan.  

Mij als fotogaaf boeken?

Dat zou ik echt helemaal geweldig vinden!
Vul snel het formulier in, en wie weet zien wij elkaar snel tijdens een matchgesprek!