Trouwen in Kasteel Wijenburg, Echteld

Een geweldige locatie voor een intieme bruiloft met zo’n 50 gasten. Het kasteel geeft al je gasten voor elke moment een toffe nieuwe locatie in het kasteel wat is fotograaf echt fantastisch is. Dat is trouwen in Kasteel Wijenburg!

De Oude Bibliotheek: Een Instagramwaardige locatie

De bruid die samen met haar moeder en zus, midden in de oude bibliotheek aankleed.Heb je de boekenkasten op de vide gezien? En de kroonluchters? En met prachtig lichtinval, was het net een scene recht uit een film. Het gaat mijn fotografen hart echt sneller kloppen.

Fotoshoot rondom het kasteel en in de oude bibliotheek

Na het aankleden en de firstlook ben ik met het bruidspaar een rondje om het kasteel gaan lopen. Hier hebben we allemaal gave trouwfoto’s gemaakt. We zijn geëindigd in de oude bibliotheek, waar ondertussen alles van het aankleden was opgeruimd. Hoe gaaf zijn de trouwfoto’s in de bibliotheek! Als trouwfotograaf was ik hier echt helemaal in mijn element!

Borrel en diner met je je familie en vrienden in Kasteel Wijenburg!

De bruiloft zelf was allesbehalve standaard. Een toffe taart met zelf ontworpen topper, een zwaard om taart te snijden en een gave wijnproeferij in de wijnkelder! Ongeveer 50 van de belangrijkste mensen waren er de hele dag. Kasteel Wijenburg gaf niet alleen een berg romantiek, maar ook een tof gevoel van warme gastvrijheid. Van de “I do’s” tot het feest, het kasteel was gevuld met liefde, en we voelden het allemaal.

Conclusie: Winterse Trouwen in Kasteel Wijenburg

Dus daar heb je het – een winterbruiloft die alles had: een romantische oude bibliotheek, een prachtige fotoshoot, en een diner in een kasteel dat de liefde gewoon ademde. Ik hoop als fotograaf nog vaak terug te mogen komen op dit geweldige kasteel!Bekijk hier Kasteel Wijenburg! 

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie opzoek naar een super leuke fotograaf? Bekijk mijn portfolio en ontdek hoe ik jouw liefdesverhaal kan vastleggen op beeld. Neem contact op voor meer informatie over mijn beschikbaarheid als jouw trouwfotograaf!

Bedankt dat je deze blog helemaal hebt bekeken! Ik hoor graag wat jullie er van vinden. Voor vragen of opmerkingen mag je mij altijd een bericht sturen via het contact formulier!

Charlotte

Over Charlotte

Het is ondertussen alweer 13 jaar geleden dat ik mijn eerste spiegelreflexcamera heb gekocht.
Met een beetje geleend geld van mijn ouders. Vanaf moment 1 was ik verkocht aan fotografie en wist ik wat ik later wilde worden. Het heeft wat extra uitstapjes naar de Nederlandse Filmacademie en de opleiding fysiotherapie gekost. Maar toch terug gekomen bij mijn grote grote liefde voor fotografie! En nu ben ik gewoon fulltime trouwfotograaf. Hoe gaaf is dat!

Mijn naam is Charlotte en ik ben fotograaf. Maar dat heb je waarschijnlijk al door als je op deze website kijkt. Mijn passie ligt bij het fotograferen van bruiloften. Ik vind het echt geweldig om zo een mooie dag voor mensen te kunnen vastleggen.

Naast fotografie ben ik enorm fan van triathlon, Skiën, Formula 1, en naar de sauna gaan.  

Mij als fotogaaf boeken?

Dat zou ik echt helemaal geweldig vinden!
Vul snel het formulier in, en wie weet zien wij elkaar snel tijdens een matchgesprek!