Nu is de grote zoektocht begonnen naar een passende trouwfotograaf.
Als trouwfotograaf heb ik de eer om op de mooiste dag van jullie leven aanwezig te mogen zijn en alle bijzondere momenten vast te leggen. Ik vind het belangrijk om het verhaal van jullie trouwdag op een authentieke en ongedwongen manier in beeld te brengen. 
Ik werk dan ook op de achtergrond, zodat jullie je op jullie gemak kunnen voelen en kunnen genieten van de dag. Ik let op de echte momenten en met oog voor detail: die knuffel van je moeder, de lach van je beste vrienden, die hand op je schouder en nog zoveel meer!
Kortom, als trouwfotograaf is het mijn missie om jullie trouwdag zo mooi mogelijk vast te leggen op een unieke manier, een herinnering voor altijd!

Meer bruiloft avonturen bekijken?

Neem dan een kijkje op mijn blog. Hier kan je volledige previews zien van bruiloft fotografie! 

Ontspannen
en
ongedwongen fotografie

Echte 
momenten
en
Emoties

Het complete verhaal
van de dag

geen
geposeerde fotoshoot,
maar echt lachen met elkaar

Niet alleen fotograaf
maar ook Bruiloft
EHBO

GEFELICITEERD! jULLIE GAAN TROUWEN!

GEFELICITEERD! jULLIE GAAN TROUWEN!

De volgende stap is het inplannen van een matchgsgesprek.


INTERESSE IN MIJ ALS JULLIE TROUWFOTOGRAAF?

Wat houd een matchgesprek in?
Dit is een open en vrijblijvend gesprek, waarin we alle opties voor jullie bruiloft bespreken.
Wie jullie zijn, jullie trouw plannen, gave ideeën, passend pakket, album opties en nog veel meer.
En of wij samen een goede match zijn. Een fotograaf is namelijk de persoon die je het meeste ziet op je bruiloft. Dan moet er natuurlijk wel een goede klik zijn. 
Na aanleiding van deze informatie stel ik ter plekke een offerte op, waarna jullie 2 weken de tijd hebben om hier over na te denken. Jullie trouwdatum blijft ook voor 2 weken gereserveerd in mijn agenda.

Charlotte heeft een professioneel oog en weet je goed op je gemak te stellen. Het resultaat daarvan zijn mooie foto's waar we heel blij mee zijn! Charlotte is erg vriendelijk en flexibel, dus over het algeheel een zeer goede ervaring. Zeker een aanrader!

Kolu Barbu

Ik heb een fotoshoot gedaan met mijn vriend bij Charlotte, ze deed het fantastisch. Ze gaf ons allerlei opdrachtjes waardoor er echte spontane momenten waren die zij vastlegde! Zeker een aanrader!

Yamina Meeuwsen
Charlotte maakt echt prachtige foto’s, en bij haar voel je je meteen op je gemak!!!

Femke Nauta

Topfotograaf. Gaat voorbereid te werk. Charlotte weet precies wat je wilt, stelt je enorm op je gemak en levert echt prachtige foto's af. Na de zwangerschapsshoot meteen geboekt voor onze bruiloft ;)

Claudia Van Der Voet

Charlotte is heel professioneel, maar ook lief. Ze stelt je op je gemak en weet precies hoe en waar ze de mooiste foto's kan maken. De foto's van onze zwangerschapsshoot zijn prachtig en we komen zeker nog eens terug bij haar!

Marielle Overduin