Wil je meer weten?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu is de grote zoektocht begonnen naar een passende trouwfotograaf.
Als trouwfotograaf heb ik de eer om op de mooiste dag van jullie leven aanwezig te mogen zijn en alle bijzondere momenten vast te leggen. Ik vind het belangrijk om het verhaal van jullie trouwdag op een authentieke en ongedwongen manier in beeld te brengen. 

BRUILOFT

Meer foto's bekijken?

Neem dan een kijkje in mijn real weddings. Hier kan je de hele fotografie van een bruiloft zien! 

Ik werk dan ook op de achtergrond, zodat jullie je op jullie gemak kunnen voelen en kunnen genieten van de dag. Ik let op de echte momenten en met oog voor detail: die knuffel van je moeder, de lach van je beste vrienden, die hand op je schouder en nog zoveel meer!
Kortom, als trouwfotograaf is het mijn missie om jullie trouwdag zo mooi mogelijk vast te leggen op een unieke manier, een herinnering voor altijd!

De volgende stap is het inplannen van een kennismakingsgesprek.


Bedankt voor je bericht! Ik mail je zo snel mogelijk terug!

INTERESSE IN MIJ ALS JULLIE TROUWFOTOGRAAF?

Wat houd een kennismakingsgesprek in?
Dit is een open en vrijblijvend gesprek, waarin we alle opties voor jullie bruiloft bespreken.
Wie jullie zijn, jullie trouw plannen, gave ideeën, aantal gewenste uren, album opties en nog veel meer. Na aanleiding van deze informatie stel ik ter plekke een offerte op, waarna jullie 2 weken de tijd hebben om hier over na te denken. Jullie trouwdatum blijft ook voor 2 weken gereserveerd in mijn agenda.

Charlotte heeft een professioneel oog en weet je goed op je gemak te stellen. Het resultaat daarvan zijn mooie foto's waar we heel blij mee zijn! Charlotte is erg vriendelijk en flexibel, dus over het algeheel een zeer goede ervaring. Zeker een aanrader!

Kolu Barbu

Ik heb een fotoshoot gedaan met mijn vriend bij Charlotte, ze deed het fantastisch. Ze gaf ons allerlei opdrachtjes waardoor er echte spontane momenten waren die zij vastlegde! Zeker een aanrader!

Yamina Meeuwsen
Charlotte maakt echt prachtige foto’s, en bij haar voel je je meteen op je gemak!!!

Femke Nauta

Topfotograaf. Gaat voorbereid te werk. Charlotte weet precies wat je wilt, stelt je enorm op je gemak en levert echt prachtige foto's af. Na de zwangerschapsshoot meteen geboekt voor onze bruiloft ;)

Claudia Van Der Voet

Charlotte is heel professioneel, maar ook lief. Ze stelt je op je gemak en weet precies hoe en waar ze de mooiste foto's kan maken. De foto's van onze zwangerschapsshoot zijn prachtig en we komen zeker nog eens terug bij haar!

Marielle Overduin