FAMILIE

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een gezellige en toffe familie shoot? Geen saaie statische portretten maar juist die echte momenten! Ik fotografeer graag op de lifestyle manier: echte en pure momenten. Gewoon zoals jullie zijn als familie of gezin.
Een mooie fotoshoot al wandelend door de duinen, tussen het groen in het bos of gezellig bij jullie thuis! Alles kan. Een blijvende herinnering voor altijd, foto’s waarop je later met trots op terug kijkt. Een ongedwongen fotoshoot, vooral spontaan en met liefdevolle momenten!

PRIJZEN

KEUZE UIT 3 PAKKETTEN
Pakket brons €195
  • incl 10 foto's digitaal
  • Fotografie zolang als nodig is
  • mini harmonica boekje

Pakket zilver €245
  • incl 15 foto's digitaal
  • Fotografie zolang als nodig is
  • Verrassings mini harmonica boekje

Pakket goud €375
  • incl alle foto's digitaal
  • Fotografie zolang als nodig is
  • Verrassings album 20x20cm

Deze tarieven zijn tot 6 personen, 
voor ieder extra persoon komt er €10 p.p bij.
Excl reiskosten vanaf Deventer a 0,30c per KM
Family

 and love

Bedankt voor je bericht! Ik mail je zo snel mogelijk terug!

InTERESSE IN EEN GAVE FAMILIE SHOOT?

Vul dan het contact formulier hier onder in!

Charlotte heeft een professioneel oog en weet je goed op je gemak te stellen. Het resultaat daarvan zijn mooie foto's waar we heel blij mee zijn! Charlotte is erg vriendelijk en flexibel, dus over het algeheel een zeer goede ervaring. Zeker een aanrader!

Kolu Barbu

Ik heb een fotoshoot gedaan met mijn vriend bij Charlotte, ze deed het fantastisch. Ze gaf ons allerlei opdrachtjes waardoor er echte spontane momenten waren die zij vastlegde! Zeker een aanrader!

Yamina Meeuwsen
Charlotte maakt echt prachtige foto’s, en bij haar voel je je meteen op je gemak!!!

Femke Nauta

Topfotograaf. Gaat voorbereid te werk. Charlotte weet precies wat je wilt, stelt je enorm op je gemak en levert echt prachtige foto's af. Na de zwangerschapsshoot meteen geboekt voor onze bruiloft ;)

Claudia Van Der Voet

Charlotte is heel professioneel, maar ook lief. Ze stelt je op je gemak en weet precies hoe en waar ze de mooiste foto's kan maken. De foto's van onze zwangerschapsshoot zijn prachtig en we komen zeker nog eens terug bij haar!

Marielle Overduin