TROUWEN IN DEVENTER MET LOKALE LEVERANCIERS!

Samen met de fantastische Corine van Corine Giessen Weddings heb ik afgelopen juli iets fantastisch gecreëerd: Trouwen in Deventer – De styled wedding shoot! . En weet je wat het mooiste is? We hebben samengewerkt met de meest geweldige lokale leveranciers uit Deventer en omstreken om dit te realiseren. Benieuwd naar het eindresultaat? Scroll dan snel verder en ontdek alle ongelofelijke toffe leveranciers!

Onze Lokale Liefdesconnecties: Trouwen in Deventer

Waarom ver weg gaan zoeken als je in Deventer ook alles al kan vinden? Dat was ons motto! De prachtige stad aan de IJssel bood het perfecte decor voor onze styled shoot, helaas bracht het weer en een code oranje wat roet in het eten. Maar gelukkig mochten wij voor de regen schuilen in de kas van buitenpost Deventer! Geen skyline van Deventer als achtergrond maar een prachtige groene kas!

De Sterren van de Show: Lokale leveranciers uit Deventer en Omstreken

Onze styled shoot zou niet compleet zijn zonder de geweldige bijdragen van lokale helden. Van adembenemende bloemstukken tot de meest toffe jurken, elk detail was het werk van getalenteerde ondernemers die hun passie voor bruiloften deelden.

Wil je een bruiloft die er ook zo top uitziet? Bekijk dan snel deze fantastische lokale trouw leveranciers:

Concept & organisatie: Corine Giezen Weddings & Ik (Made By Char fotografie )
Styling: Vintage Concepts
Bloemen: Naturel Things
Trouwjurk: 2impressU
Trouwpak: Jac Hensen
MUAH: Partylooxx
Taart & sweet table: Zoete Geit
Fotograaf: Made By Char
Videograaf: ToStudio
Ringen: Lennart Sieraadontwerp
Vervoer: Bruiloftfiets
BABS: Echt Ermy

Dus, ben je klaar voor wat magie? Klik op de links, ontdek hun prachtige werk, en laat je inspireren voor jouw eigen droombruiloft in Deventer. 🌟✨
Laat me gerust weten wat je ervan vindt, en als je meer wilt zien, blijf dan op de hoogte voor nog meer bruiloftsverhalen en inspiratie. Love is in the air!

Charlotte

Over Charlotte

Het is ondertussen alweer 13 jaar geleden dat ik mijn eerste spiegelreflexcamera heb gekocht.
Met een beetje geleend geld van mijn ouders. Vanaf moment 1 was ik verkocht aan fotografie en wist ik wat ik later wilde worden. Het heeft wat extra uitstapjes naar de Nederlandse Filmacademie en de opleiding fysiotherapie gekost. Maar toch terug gekomen bij mijn grote grote liefde voor fotografie! En nu ben ik gewoon fulltime trouwfotograaf. Hoe gaaf is dat!

Mijn naam is Charlotte en ik ben fotograaf. Maar dat heb je waarschijnlijk al door als je op deze website kijkt. Mijn passie ligt bij het fotograferen van bruiloften. Ik vind het echt geweldig om zo een mooie dag voor mensen te kunnen vastleggen.

Naast fotografie ben ik enorm fan van triathlon, Skiën, Formula 1, en naar de sauna gaan.  

Mij als fotogaaf boeken?

Dat zou ik echt helemaal geweldig vinden!
Vul snel het formulier in, en wie weet zien wij elkaar snel tijdens een matchgesprek!