ZWANGERSCHAP SHOOT

Ben je zwanger en wil je graag jouw mooie groeiende buik vastleggen? Ik leg graag deze bijzondere periode voor jullie vast. Tijdens de shoot staat je prachtige buik centraal, maar ook liefdevolle foto’s van jezelf en samen met je partner. Dit alles op een ongedwongen en pure manier.
Unieke beelden tijdens de laatste periode van je zwangerschap. Ik begeleid je tijdens de shoot zodat je helemaal op je gemak bent. Hele waardevolle foto’s van een periode die voorbij is gevlogen!

PRIJZEN

KEUZE UIT 3 PAKKETTEN
Pakket brons €195
incl 10 foto's digitaal
Fotografie zolang als nodig is
mini harmonica boekje

Pakket zilver €245
incl 15 foto's digitaal
Fotografie zolang als nodig is
Verrassings mini harmonica boekje

Pakket goud €375
incl alle foto's digitaal
Fotografie zolang als nodig is
Verrassings album 20x20cm

Deze tarieven zijn tot 6 personen,
voor ieder extra persoon komt er €10 p.p bij.
Excl reiskosten vanaf Deventer a 0,30c per KM


Family and love

Bedankt voor je bericht! Ik mail je zo snel mogelijk terug!

InTERESSE IN EEN GAVE KOPPEL SHOOT?

Vul dan het contact formulier hier onder in!

Charlotte heeft een professioneel oog en weet je goed op je gemak te stellen. Het resultaat daarvan zijn mooie foto's waar we heel blij mee zijn! Charlotte is erg vriendelijk en flexibel, dus over het algeheel een zeer goede ervaring. Zeker een aanrader!

Kolu Barbu

Ik heb een fotoshoot gedaan met mijn vriend bij Charlotte, ze deed het fantastisch. Ze gaf ons allerlei opdrachtjes waardoor er echte spontane momenten waren die zij vastlegde! Zeker een aanrader!

Yamina Meeuwsen
Charlotte maakt echt prachtige foto’s, en bij haar voel je je meteen op je gemak!!!

Femke Nauta

Topfotograaf. Gaat voorbereid te werk. Charlotte weet precies wat je wilt, stelt je enorm op je gemak en levert echt prachtige foto's af. Na de zwangerschapsshoot meteen geboekt voor onze bruiloft ;)

Claudia Van Der Voet

Charlotte is heel professioneel, maar ook lief. Ze stelt je op je gemak en weet precies hoe en waar ze de mooiste foto's kan maken. De foto's van onze zwangerschapsshoot zijn prachtig en we komen zeker nog eens terug bij haar!

Marielle Overduin